ヘルプ

"Roast Beef Rosemarino al Sangue"

  • 81

写真: "Roast Beef Rosemarino al Sangue"

写真: "Cacciucco" "Zuppa di Pesce" 写真: "Fusilli Pasta with Culatello di Zibello and Spinach"

"Roast Beef Rosemarino al Sangue"

Even without an oven, a perfect and delicious roast beef can easily be made just using a normal flying pan, an aluminum fol and a towel in under 30 min or so, depending on a thickness of a beef. The difficulty lies in adjustment of a fire and how long the beef should be rested being wrapped in an aluminium foil and a towel away from the fire. I rely on my experience, intuition and just simply pushing a beef with my finger.

「ローストビーフ ローズマリーノ アル サングエ」
お肉の厚さにもよりますが30分以内で何も手をかけずにオーブンが無くても普通のフライパン、アルミフォイルとタオルを上手に使えばローストビーフも簡単に作れてしまいます。難しいのは火力、火入れのタイミングとどのくらいの時間アルミニウムフォイルとタオルに包んでお肉を休ませるかです。お肉を指で押して判断します。

アルバム: 公開

お気に入り (0)

まだお気に入りに追加している人はいません。

コメント (0)

まだコメントがありません。最初のコメントを書いてみませんか?

コメントするにはログインが必要です。フォト蔵に会員登録(無料)するとコメントできます。